tillbaka till FOC Arkiv

Frivilligträning 05-06

Tabeller och sammanfattningen finns nu på egna sidor, länkar nedan.
Kommentarer hittar du längre ned på sidan.

Tabeller Matchsammanfattning

Utmärkelser:

Vinnare FT 05-06 Marcus "Zlatan" Ericsson
Första målet:  Daniel Gustavsson
Mål 100: Johan Myrén
Mål 200: Markus "Markovic" Agebjörn
Första målet 2006: Markus "Markovic" Agebjörn
Högsta snitt: Peter Jansson
Vinnare poängligan: Mikael "Maradona" Agebjörn
Julklapp: Fredrik Nilsson och Fredrik "F2" Svensson
Utlottningspriset: Danny Larsen
Bästa tjej FT 05-06: Matilda Agebjörn
Busligan: Danny Larsen
FT Goalie: Fredrik Nilsson
Player of the Month 
Oktober:  Kent-Roger "Kenta" Svensson
November:  Ola Klingstedt
December (6 omg. varav en i jan):  Marcus "Zlatan" Ericsson


Kommentarer

051006 
13 deltagare på första FT, det var många som hade förhinder men det blir nog fler nästa omgång. Matilda som har armen i gips, fick ta hand om sekretariatet och Maradona dömde, nu var det lugnt och fint spel så han behövde inte ingripa så mycket. Daniel gjorde första målet och får ett pris nästa gång.
Kenta och Jonas fick dela, det bestämdes av Matilda. Matchen slutade 13-13 efter att Jonas lag gjort sista målet och därmed vann de med 3-2 i poäng. Matilda fick 3 poäng via lotten. 
Ny regel för i år; Publik och funktionärer kan få 2 eller 3 poäng, men man måste ha varit med under minst halva matchen.

051013
Lite fler deltagare ikväll, Domar´n på plats igen och Matilda skötte protokollet, sammanlagt 22 deltagare. Efter lottning fick GM och MP dela lag det blev ett mer rutinerat lag för GM och ett yngre lag för MP. Rutinen avgjorde matchen, 4-1 i poäng för GM slutresultat: 7-3
Johan Myrén befäster ledningen i skytteligan efter tre nickmål.
Daniel fick en FT Mössa för första målet. Domar´n fick 3 poäng och Matilda 2. 

051020
Ikväll var vi 17 deltagare, GM och Jonas valde lag. Det var en kväll då inget gick vägen för Jonas lag antingen stod GM i vägen (han är redan favorit till årets FT Goalie) eller så missades mål, chanserna saknades absolut inte. Det var väldigt målsnålt, GM:s lag vann med 4-1 efter straffar och 4-1 i poäng. Maradona missade första och Danny räddade GM:s straff. I andra omgången räddade Kenta MP:s straff och Zlatan kunde placera in den vinnande straffen. Domar´n fick 2 poäng på lotten. Nästa omgång delar GM och någon av; Kenta, Daniel och Zlatan. Dessutom får FT besök av Mönsteråsdivisionen och Player of the Month Oktober ska koras.

051027
21 personer fick poäng på kvällens FT. GM valde tillsammans med Zlatan, det blev ojämna lag, när sedan Zlatans lag fick sent anlände Danny vid flera måls överläge blev det tungt för GM:s lag. I andra halvlek tappade Zlatans lag Smé (skada) och då blev det lite jämnare. Lag Zlatan hade många fina kombinationer och gjorde många klassmål medan lag GM fick chansa med långbollar. Kvällens mål stod Fredde N för då han på pass från pet sköt en riktig höjdare som gick in precis under ribban, förövrigt Hubbes enda miss i målet denna kväll. Matchen slutade 15-4 och 4-1 i poäng för Zlatan. Player of the Month Oktober gick till Kenta efter särspel med Zlatan och Daniel. Särspelet gick ut på att träffa mitt i målet från motsatta kortsida. Det var bara Kenta som hittade målet, pris på nästa FT. Slaktar´n med följe kunde tyvärr inte delta då Slaktis fått problem med en MYCKET svullen arm och äter därför PC. Hoppas det kan bli match vid ett annat tillfälle för Mönsteråsdivisionen. Nästa omgång är det Kenta, Zlatan och Daniel som gör upp om vem som ska dela. Övriga poäng; Domar´n 3, Matilda 2, Jennie 2, Markovic 3 och Johan P 3. Säsongsbästa publiknotering. Nu börjar kampen om PotM November.

051103
Blöt plan, 18 deltagare, spännande och hyfsat välspelad match. En debutant Ola Klingstedt och säsongsdebut av Thom. Av det tre som hade möjlighet att få dela i kväll så blev det efter lottning Zlatan och Kenta som gjorde upp. Matchen slutade 15-11 till Kenta 4-1 i poäng. Kvällens mål, volley i krysset direkt på hörna stod Jimmy för, SNYGGT!! Kvällens ros till Johan M som erkände en hands efter att det blivit mål för hans lag. GM som inte kunde vara med och spela, det var någon tillställning för alla som hjälpt till med Sjövik, fick tack vare sin VIP-status ändå 3 poäng. Domar´n och Matilda fick båda 3 poäng. Kenta fick en FT-mössa som pris för Player of the Month Oktober. Nästa gång borde det bli dags för mål 100.

051110
Kenta var klar för att välja och efter lottning blev det Daniel för det andra laget. I kraft av sin ledning fick Kenta börja att välja, han tog Jansson som säsongsdebuterade och därefter blev det svårt för Daniel att få till sitt lag, Ola kom sent och just då var det oavgjort och lika många på varje lag så han kom med i Kentas lag som redan kändes lite starkare. Daniels lag kämpade på och var bara ett par mål efter när det var 10 minuter kvar, men sedan ramlade det in lite för lätta baklängesmål. Matchen slutade 13-7 och 4-1 i poäng för Kentas lag. Det blev i kväll 19 deltagare, Domar´n fick 3 poäng och Matilda 2 poäng. Johan Myrén satte mål 100 och kommer att få ett pris nästa gång för det. Zlatan gick upp i ledning i poängligan, 8 poäng i kväll. Årsdebut även för Ola Karlsson. Jimmy har nu 16 poäng på fyra starter så det kan bli ett kanonsnitt nästa omgång.

051117
Kenta och Zlatan valde bland 13 andra spelare (summa 16 deltagare), Kentas lag blev en man mindre och det märktes på planen man var ett steg efter hela tiden 15-8 i mål och 3-2 i poäng till Zlatans lag. Kenta håller ändå ställningarna och har nu två poängs marginal. Jonas och MP i Zlatans lag var kvällens dominanter med 8 poäng var. Säsongsdebut för Lente och första gången någonsin för Thomas Thorsell. Tyvärr sprack Jimmys fina svit men han får ett fint snitt i alla fall. Johan Myrén fick pris för mål 100; en flaska vin, en TIA-lott och en massa blandade småpriser från FOC. Nästa omgång är det dags att kora Player of the Month November. Oddsen är nu satta sedan spelet stängde 12 november vid midnatt.

051124
Kenta och Zlatan igen som bestämde, Zlatan valde bäst inget snack 11-1 och 4-1 i poäng säger allt. Enda målet för Kentas lag kom på ett självmål efter att Danny skulle passa fram till Maradona. En omutlig Fredde N i mål, Jasse i backlinjen, Håkan på mitten som fältherre och Martin O (säsongsdebut) tillsammans med MP framåt. En bra centrallinje. Kentas lag försökte med allt men inget fungerade och bolluslingen studsade inte rätt en enda gång. Hubbe gjorde ändå en hel del bra räddningar. Lasse K gör också årsdebut, senast han var med var 00-01. Zlatan går nu förbi Kenta i toppen. Ola Klingstedt blev Player of the Month November efter fyra raka segrar vilken "Rookie", pris på nästa FT. 
Nästa gång hoppas vi på att Matilda Karlsson, förra årets vinnare, kan göra comeback på planen efter skada.

051201
Återigen Zlatan och Kenta som valde. "The Gravelpit" var bitvis isig så det var många som vurpade men inga allvarliga skador i alla fall. Danny kom sent och kom med i Zlatans lag som i och med detta blev en man mer och det var tungan på vågen i kväll. 19 spelare totalt, 16-7 i mål och 4-1 i poäng för Zlatans lag. Maradona tog sin första seger efter 9 omgångar, rekorddåligt!! Två kanonmål i kväll Jasse i krysset från lite snäv vinkel GM chanslös och Maradona i krysset rakt framifrån med högerfoten. Ola fick pris för PotM November en FT Mössa, en kåsa och ett par chokladbitar. Matilda gjorde säsongsdebut på planen. Nästa gång blir det Zlatan och Daniel som väljer.

051208

Zlatan och Daniel valde denna kväll då 23 personer fanns med på FT. Matchen blev jämn och hade inte Zlatan haft Fredde N i mål så vet i tusan. Men han var suverän, matchen slutade 6-3 och poängen blev 4-1 till Zlatan. Det blir samma par som får välja nästa gång också. Noteras kan att Markovic var i spel igen efter ett skadeuppehåll på några månader, Håkan inkasserade sin första förlust när han skulle få det bästa snittet.

051215
18 deltagare denna afton GM var på plats innan matchen och meddelade att han skulle vara med på styrelsemöte, tack vare sitt VIP-kort fick han 3 poäng. Han hade gjort ett jättearbete med planen innan på dagen. Zlatan fick börja välja och lade beslag på Jansson, Daniel i sin tur tog Kenta. Tyvärr så var vi återigen ett ojämnt antal så Daniel fick en man mindre till sitt lag. Första halvlek slutade 1-1 men i andra drog Zlatans lag ifrån, slutresultat 6-2 och 4-1 i poäng. Zlatan har nu kopplat ett rejält grepp om tillställningen, han leder med 9 poäng med 3 omgångar kvar. Samma killar delar även nästa gång. Jasse har nu varit med 5 omgångar och ståtar med maxsnitt 4,00!

051222
16 spelare på "Gravelpiten" i kväll, som vanligt kan man väl säga om att Daniel och Zlatan blandade lag. Zlatans lag började i ett rasande tempo, Markovic gjorde mål efter TRE sekunder. Det var inte slut med det rätt var det var var ställningen 5-0. In med Fredde N i mål för Daniels lag och spelet stämde lite bättre snart var man bara ett par mål efter, men hela vägen räckte det inte. 9-7 i mål och 3-2 i poäng slutade tillställningen i Zlatans favör. Så nu är det väl klart att Zlatan tar sin första inteckning i FT:s ABBA-buckla, Grattis!!!
Vi passar på att gratulera Fredde N och F2 som vann varsin julklapp som FOC United lottade ut bland alla deltagare. Samma blandare även nästa omgång, då det blir dags för mål 200, pris till målskytten.

051229
En riktig FT-omgång för oss som gillar snö, höga vallar osv. Vi körde med fritt spel längs långsidorna med härlig kamp. Zlatan och Daniel valde "som vanligt" och den här gången vann faktiskt Daniels lag 15-7 och 3-2 i poäng. Markovic kvällens kung med hela 10 poäng. Danny drar på sig sitt 5 gula kort vilket ger ett rött och en minuspoäng, synd då han utmanar Zlatan om PotM December men än är det inte avgjort bara han inte hamnar i Zlatans lag i sista rundan.
Markovic gjorde mål 200 och fick för det FOC-godis. 5 januari avslutas FT 05-06 och vi lottar ut ett pris bland de som gjort 10 FT eller mer och som är på plats.

060105
19 pers på plats + FOC Media (A. Lagerman). Följetongen med Zlatan och Daniel fortsatte den här gången blev det en riktigt tät tillställning 8-8 och 3-2 i poäng till Zlatans lag. Slaktar´n och Antovic var på sitt enda besök denna säsong. Efter matchen lottade vi ut ett pris bland de som gjort 10 eller fler FT, Danny fick priset. I övrigt kan noteras att Maradona vann poängligan då den ledande MP var sjuk och fick agera domare och sekretariat, Zlatan blev PotM December och att Markovic gjorde första målet 2006. Alla andra vinnare hittar ni högst upp. Tack för den här gången och Ni, vi ses väl i höst på "Gravelpiten"

Upp

horizontal rule

all rights reserved ® FOC United
  2008-02-01 00:00